Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Дорогоцінність людського тіла, частина 5 із 8

2024-07-02
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Знаючи ситуацію людей, бачачи так багато боротьби в морі страждань на фізичному плані, вони спускаються; Бог посилає Їх, щоб навчити нас, щоб знову показати нам дорогу додому, щоб показати нам, як використати принаймні наш зв’язок із Небесною Силою, щоб повернутися Додому чи піти в Країну Будди – куди б ми не хотіли піти. “Повернись додому”також означає Землю Будди, Небеса – коли Я кажу Небеса, Я маю на увазі щось вище нашого фізичного рівня. Землі Будди також знаходяться на деяких із цих Небес. Деякі з Будд, їхні заслуги настільки величезні, вони створили власні Небеса для своїх послідовників, їхніх власних учнів, які слідували за ними, коли Вони були на Землі. І, можливо, була якась залишкова енергія від тих Будд, і люди повірили в Них, тож ті Будди також допоможуть їм або пошлють їм когось зі Своїх Високих Учнів із Землі Будди, щоб вони прийшли допомогти тим, хто молиться про допомогу.

Земля Будди також є Небесами. Тож ми можемо сказати ‘Земля Будди” або “Земля Небес”; це ж. Це означає блаженну, щасливу, нескінченну свободу, нескінченне благословення, нескінченні ситуації виконання бажань кожну секунду вашого життя. Ви не повинні хвилюватися. Вам не потрібно багато працювати. Ви не повинні боятися війни, гноблення або чогось іншого, що ми, на жаль, відчуваємо на Землі. На землі менше щастя, ніж горя. Усі ми це знаємо. Тепер, на Небесах чи Землі Будди – тобто ми не маємо всього цього, що ми маємо на Землі – ми маємо лише найщасливіші, найблагословенніші та найзадоволеніші серце та почуття. Все, що ми хочемо, це приходить до нас. Куди б ми не хотіли, ми просто летимо туди, або в думці ми будемо там. Це залежить від того, на Яких Небесах ми перебуваємо.

Деякі Небеса знаходяться у вищому вимірі, тоді ми можемо просто думати, і ми можемо піти куди завгодно; і ми просто думаємо, тоді все, що ми хочемо, прийде. Якісь вищі Небеса, ми навіть нічого не хочемо, тому що ми будемо собою, наша Природа Будди повністю розкрита, і ми просто Будда. Або Ви можете сказати, що ми на Небесах. Ми стаємо єдиними з Богом, тоді ми нічого не хочемо.

Але в людському тілі легше практикувати духовно через труднощі, і через те, що у нас є фізичне тіло, яке містить чудесну силу, нескінченну силу – ось чому. І шкода, що люди про це не знають. Я теж нещодавно це дізналася. Я не знала цього, коли вперше став просвітленим. І Я не знала, коли дуже мало учнів. Просто тому, що у мене є Supreme Master TV і Я мушу досліджувати так багато подій у світі, Я знаю глибше, глибше страждання людей, тварин-персон. Я бачила це фізично, розумово та духовно. Тоді Я продовжувала шукати, шукати, що ще Я можу зробити для світу, що ще в мене є. Потім Я все більше відкривала силу людського тіла. Так Я могла б вижити досі. Я уявляю, що будь-яка інша – будучи маленькою жінкою, такою тендітною – була б розбита на шматки дуже-дуже давно, якби Я, Божою Милістю, Благословенням Будди, не відкрила поступово щось у той час, якусь силу в час, щоб впоратися з наявною ситуацією, а також отримати більше Благословення, що тече у світ.

Тільки тепер Я справді усвідомлюю те, що сказав Будда – що мати людське тіло – це рідко, дорогоцінно і надзвичайно важко. І тепер Я також усвідомлюю те, що сказав Бог – що Бог створив людей за Своїм образом. Тому що Бог, звичайно, має таку велику силу, неймовірну, величезну кількість сили, яку ми ніколи не можемо уявити. До того, як Я заново відкрила набагато більше сили, прихованої в людському тілі, Я також багато чого не розуміла. Ви читаєте все, але не завжди розумієте, що це означає, доки не дізнаєтеся про це по-справжньому своєю мудрістю. Просто тому, що зараз у світі більше страждань, Я продовжувала шукати, шукати; Я продовжувала пробувати, пробувала те і те, а потім знову відкрила, яку силу надано людям – принаймні мені.

Тому Я сказала вам бережіть своє тіло, бо воно — храм Божий. Тепер Ви розумієте, що означає, що тіло є храмом Бога. Будда сказав: “Усі істоти схожі на мене. Як же вони цього не знають?” Ось чому Будда підбадьорював нас, кажучи: “Я вже Будда. Ти будеш Буддою. Вам нічого не бракує; Ви також будете Буддою”. І Господь Ісус також сказав: “Все, що Я роблю, Ви також можете робити. Ви навіть можете зробити краще”. Тому що Ісус, мабуть, усвідомлював, наскільки це важливо отримати такий привілей, як людське тіло з такою кількістю обладнання – дивовижного обладнання.

Ми маємо привілей бути дітьми Бога, тобто ми народжені з Божою Силою. Будда мав на увазі, що ми маємо привілей бути людьми, тому що Він став Буддою, і інші люди також стануть Буддою. Будда не сказав: “Я єдиний Будда. Ви, усі Ви, ніколи не зможете бути Буддою. Ви всі грішники, погані”. Будда ніколи цього не говорив. Справа в тому, що в той час Будда був, ймовірно, єдиним, або серед кількох чи кількох, хто усвідомив природу Будди в собі. Це воно. Так само, як Господь Ісус – напевно єдиний на той час, Хто усвідомив Царство Боже в повній мірі.

Але, як Ви знаєте, цей світ — це світ цих випробувань, страждань і складної, ілюзорної сили занепалих ангелів, які правлять планетою. Таким чином, коли ми прийшли сюди, ми втратили пам'ять. Ми забули дорогу Додому. Це не означає, що ми не на зв’язку, не означає, що ми не знаємо дороги Додому. Просто ми забули, де це. Навіть якщо воно просто тут, усередині нас. Вам просто потрібен просвітлений Майстер, який знає шлях, щоб розбудити вас і показати вам початок, і Ви будете йти до кінця. Звичайно; цьому немає кінця, це просто спосіб сказати. Початку немає. Але лише освічений Майстер може показати вам це, звісно, ​​з Божої ласки. Просто тому, що у вас є дорогоцінне тіло – у ньому Ви маєте все, що вам потрібно; у вас є весь Всесвіт; Ви маєте всі повноваження, які Ви могли собі уявити.

Єдина заковика полягає в тому, що якщо Ви робите все це для себе та кількох учнів або кількох членів сім’ї, тоді Ви будете блаженно насолоджуватися все своє життя – так само, як багато ваших братів і сестер, які завжди пишуть гарні лінії серця, тому що вони пережили досвід це самі. Тому що вони не Майстер; вони не вибрані, щоб бути Тим, хто принесе жертву за світ. Отже, що б вони не робили, їм завжди допомагає Майстер. І вони відкрили свою власну силу всередині. Отже, їм не потрібно використовувати багато, окрім медитації за допомогою правильного методу: методу Гуань Інь, методу негайного просвітлення, методу, який не був написаний у жодній Біблії, жодній сутрі. Тому що, як сказав Будда в Сурангама-сутрі, є короткий шлях. Ми вже обговорювали це кілька років тому. Я не можу це повторювати – це надто довго.

Отже, нам дається шанс повернутися додому, після того, як ми захотіли на собі перевірити, наскільки ми сильні, незалежні. Але потім ми спустилися на Землю, і нас побили до чорноти, нас карали тут і там за будь-що або ні за що, за спокусу вчинити не вірно. А потім ми такі виснажені, ми ослаблені і навіть не можемо знайти дорогу Додому. Так само, як занадто багато купання в сильній течії: Ви навіть не можете дістатися до берега. Отже, вам потрібен хтось із сильним плавальним тілом, технікою, або хтось із кораблем, із човном, щоб прийти і врятувати вас. Це і є місія Майстра – бути вашим човном, щоб перевезти вас на інший берег.

Отже, Бог постійно посилає команду Його, або Сина Його, щоб він приходив і допомагав нам весь час. Просто іноді ми надто розмиті, щоб розпізнати це. Як і тоді, коли народився Господь Ісус, люди все ще чекали на Спасителя. І це схоже на те, що коли Будда був прямо перед ними, вони обмовляли Його, чекаючи, поки якийсь інший Будда спуститься. І тепер вони чекають, коли Майтрейя знову спуститься. Припустимо, Майтрейя прийде завтра, як Ви Його впізнаєте? Чи повинен Він носити чернечу рясу? Тоді інші монахи будуть критикувати Його. І звідки вони чи будь-хто знає, що Він — Будда Майтрейя? А якщо Він не в чернечій ризі, а в священичому одязі, то як Його де впізнаєш? Коли Він сходить, Він повинен щось зробити; Він має бути кимось. Як Ви знаєте, який з них є що?

І навіть якщо Ви їсте лише один раз на день або три зерна кунжуту і випиваєте три ковтки води на день, люди не подумають, що Ви — Будда. Тому що багато ченців сьогодні все ще роблять це – принаймні в багатьох країнах Азії. Або в храмі міста десяти тисяч Будд, Wànfó Shengchéng, Майстра Сюань Хуа в США, десь раніше. Усі Його ченці та черниці повинні їсти лише один раз на день і їсти дуже мало. Ніхто туди не заходив і не перевіряв, чи всі вони Будди. Вони живуть надзвичайно ощадливо і скромно. І навіть деякі монахи виходили, ідучи з цього міста до того міста: Один крок, вони вклонилися один раз; два кроки, два рази; три кроки, три поклони – поклонившись, дощ чи сонце, на вулиці, а не в простому саду храму будь-де. І люди навіть проходили повз і сміялися з них, зводили наклепи, лаяли їх, дражнили їх, усілякі речі. Але ніхто не пішов туди в храм Сюань Хуа, щоб дізнатися, чи хтось із них є Буддою.

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (5/8)
1
2024-06-28
3851 Перегдяди
2
2024-06-29
3077 Перегдяди
3
2024-06-30
2670 Перегдяди
4
2024-07-01
2551 Перегдяди
5
2024-07-02
1707 Перегдяди
6
2024-07-03
1079 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-07-03
1079 Перегдяди
31:33
2024-07-02
88 Перегдяди
2024-07-02
1707 Перегдяди
32:16
2024-07-01
202 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд