Пошук
Українська Мова
Титул
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Дорогоцінність людського тіла, частина 2 із 8

2024-06-29
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Ох, до речі Я щойно згадала, що хочу сказати вам, що протягом чотирьох днів у мене є три варіанти. Варіант номер один є найкращим, тобто мене вб’ють, тому що негативна сила використає якісь трагічні засоби, щоб убити мене. Тоді Я могла б просто померти, і нікого б фізично не було, щоб допомогти мені чи знати про це, можливо, далеко, далеко пізніше. Я не бачила коли. Інший варіант: Я повинна піти далеко без нікого, хто мене знає, сподіваючись, що негативна сила не знайде когось, хто підійде, щоб убити мене там. Варіант номер три… Я повинна зупинитися на деякий час. ОК. Я почуваюся краще., Я просто була надто емоційною, тому довелося на деякий час зупинитися.

Варіант номер три є хорошим, щасливим, що Я можу жити, що Я буду жити, і продовжуватиму бути з вами, і ділитися з вами вченням з Небес, і що Я можу навіть сказати вам будь-що, що є дозволено сказати милістю всіх Будд і Бога. Навіть у фізичному тілі жоден Майстер не може сказати вам усе. Одного разу Будда сказав, що все, що Він сказав їм, учням, — це лише кілька листочків у Його руках порівняно з усім листям лісу на нашій планеті. Отже, Ви знаєте, скільки Він міг розповісти і скільки Він все ще не міг. Також тому, що це займає багато часу, а фізичні здібності учнів не завжди достатньо гострі, щоб зрозуміти все.

Пам’ятаєте, як одного разу Будда сказав преподобному Ананді, своєму найвідданішому слузі, що Він, Будда, досяг якоїсь надмогутності, завдяки якій Він міг би залишатися у фізичному світі назавжди, якби ми цього захотіли. І Він запитав Ананда. Перший раз Ананда був як сонний, не чув, нічого не говорив. Другий раз Ананда теж не почув, не відповів, ніяк не відреагував. Третій раз, знову запитав Будда, Ананда також нічого не сказав. Якби Він сказав: “О, будь ласка, Всесвітньо шанований, будь ласка,залишайся з нами назавжди,тому що ми потребуємо Тебе. Ми, живі істоти тут, у страждаючому світі сансари, дуже потребуємо Тебе”. Але Він нічого не сказав.

Тож після цього король майя прийшов сказати Будді: ‘Добре, через три місяці Ти маєш покинути світ, тому що Ти нікому не потрібен”. Розумієте, все, про що просить Будда або будь-який Майстер, не може бути більше трьох разів, якщо Ви не відповідаєте. Ось чому Будда пішов від нас. Це найбільший жаль у моєму серці. Якби Будда був тут, наш світ був би набагато кращим – раєм для всіх. Бо якби Будда продовжував фізично жити в нашому світі, тоді Будда навчав би не лише декілька тисяч учнів, а все більше й більше, і Його співчуття, Його милосердне вчення поширилося б по всьому світу. Тоді б наш світ змінився.

Зараз ми маємо більше високих технологій і всі види зручностей і транспорту, щоб вчення Будди не просто було надруковане старомодним способом у деяких книгах десь, у бібліотеці чи в деяких храмах по всьому світу. планеті. Я маю на увазі не тому, що всі монахи та черниці декламують це, а тому, що слова самого Будди, Його власним голосом, мали б величезну силу, щоб пробудити людей. Інакше, якби, просто читаючи сутри, ми ставали просвітленими і змінювали світ, то ми б давно це зробили, тому що послідовників буддизму багато мільйонів. Можливо, сотні тисяч або мільйони монахів і черниць щодня читають буддійські сутри, і в нашому світі нічого не змінилося. Є різниця, коли так говорив сам Майстер. Тому що все, що походить від просвітленого Майстра, такого як Будда чи Ісус, мало б, о мій Боже, величезну Силу пробуджувати серця, уми та населені душі людей та інших істот також. Це не те ж саме, коли Ви повторюєте слова власним голосом, тому що у вас недостатньо сили, яку містять ваші слова, щоб передати це світу, зовнішнім людям. Ви самі це знаєте.

До речі, не хвилюйтеся надто про це. Просто повідомляю на всякий випадок. Розумієте, Король Карми повідомив це: про мої чотири дні ситуації життя і смерті. І Він також відкрив мені спосіб подолання цієї трагічної шкоди, яку завдасть мені майя – сила розриву карми, негативна сила. Але Я не впевнена… Ну, Я відчуваю, що можу це зробити. Але Я все ще на 5% не впевнена. Ну, щоб бути позитивною, Я намагаюся вірити, що Я можу це зробити., Але хто знає, чи карма, світу також додасться до моєї ситуації – тоді, чесно кажучи, Я не можу бути впевнена.

На той випадок, якщо варіант номер один виявиться успішним, а варіанти номер два і номер три зазнають невдачі, будь ласка, знайте, що Я вас дуже люблю, завжди і в будь-який час. Я завжди люблю вас , навіть тут чи на Небесах, низько чи високо, чи на моїх власних Небесах вгорі. Я завжди буду з вами, допомагати вам, підтримувати, захищати, рятувати та піднімати вас у будь-який можливий спосіб. Я не покину вас зовсім, ніколи. Але намагайтеся також бути гідними всіх Святих і Мудреців, тобто Будд, Бодхісатв у всіх напрямках, усіх часів, і Всемогутньої Сили Бога, яка намагається допомогти вам. Будь ласка, будьте гідним. Намагайтеся з усіх сил. Це все. Це все, що вам потрібно зробити. Спробуйте якнайкраще.

Припустімо, що зі мною щось трапилося, і Ви не будете чути про мене, не бачити мене знову, тоді, будь ласка, продовжуйте практикувати якомога більше. А потім Ви продовжуєте виконувати Supreme Master ТБ, поки не зможете Ви навчалися вже кілька років. Ви знаєте, що маєте робити. Якщо мене більше немає, щоб виправляти вас, направляти вас, або запропонувати вам щось нове, або якось допомогти вам фізично, Я зроблю це духовно. Я завжди буду з вами. Просто будьте спокійні; бути всередині. Тоді Ви почуєте, Ви побачите, Ви відчуєте, Ви дізнаєтеся, що Я намагаюся вам сказати. Просто будьте чистими, будьте тихими усередині, тоді Ви це почуєте, Ви це дізнаєтеся, Ви це відчуєте. Будьте благословенні навіки. Амінь. Дякую вам.

А щодо відходу мого тіла, якщо це справді станеться, нічого не звинувачуйте; просто, можливо, світова карма знову занадто велика, також разом із злою магією та негативною силою. Ця жінка-відьма є не тільки сама, вона також має 510 послідовників – усі демони, усі злі, усі погані; подібне притягує подібне. Тож не все так просто. Коли Будда був живий, кажуть, що протягом трьох місяців, оскільки карма учнів була надто важкою, Будда нічого не їв. Йому довелося споживати корм для коней. І це було в Індії. На Сході люди все ще більше поважають монахів, вони більше звикли до лагідного вчення, їх виховали з повагою до духовних практиків. Але все одно з Ним так поводилися, і він ледь не помер – Його двоюрідний брат кидав на Нього каміння або хотів убити Його, але міг відрізати Йому лише один палець на нозі. І Господа Ісуса переслідували з тих пір, як Він прийшов навчати Істини, а потім, нарешті, був розіп’ятий на хресті так.

Це тому, що цей фізичний світ має дуже грубу енергію – нетерпиму, зовсім не доброзичливу через насильницькі дії людей. З якого часу вже – самі знаєте, не порахувати. Тож час від часу в системі трапляються збої, такі епідемії як пандемії, ендемії, руйнування внаслідок катастроф, війни тощо. Але все одно недостатньо, щоб очистити всю карму планети. Тож зараз триває великий час – можливо, ми наближаємося до кінця. Усі ангели, усі Небеса, усі Будди та Майстри навіть Всемогутній Бог намагалися нам допомогти. Але нам потрібно взяти інструмент, який може нам допомогти. Ми повинні піти шляхом, який може дати нам свободу втечі. Але ми цього не робимо. Ми цього не робимо. Тому що якщо ми створимо насильство, то воно повернеться до нас бумерангом. Це таке: “Що посієш, те й пожнеш”.

І Помічники можуть лише старатися з усіх сил і проливати Свої сльози; Вони роблять те, що можуть. Але ми ті, головні герої, які повинні справді допомогти собі, показати справжню природу Будди – принаймні певною мірою. Якщо ми не визнаємо, якщо ми ще не досягли стану Будди, принаймні ми маємо проявити певний ступінь люблячої доброти. І ми маємо показати статус Богомилостивих дітей. Інакше ми нічого подібного не отримаємо. Якщо ми продовжуємо створювати насильство для інших людей і для всіх інших істот також, тоді ми не зможемо отримати нічого натомість, крім того, що ми викинули. Що посієш, те й пожнеш. Яку б карму Ви не створили, Ви отримаєте той самий результат.

Будь-яка релігія говорить те саме: Християнство каже це, буддизм каже це; Джайнізм говорить те саме, індуїзм говорить те саме; Іслам також говорить те саме. Просто ми повинні це знайти та практикувати. Ми повинні знайти це вчення там, у нашій власній релігії, і практикувати його. Тоді ми дізнаємось. В іншому випадку Святі та Мудреці чи Будда не можуть зробити нічого більшого.

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (2/8)
1
2024-06-28
2280 Перегдяди
2
2024-06-29
2053 Перегдяди
3
2024-06-30
1214 Перегдяди
4
2024-07-01
173 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-07-01
173 Перегдяди
2024-06-30
1214 Перегдяди
2024-06-29
934 Перегдяди
32:12
2024-06-29
125 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд