Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Як розпізнати справжнього Майстра, ченця чи священика, частина 9 із 10

2024-08-20
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Ви повинні поспостерігати за людиною або Майстром, перш ніж стрибнути. Не пливіть за течією. Не йдіть лише тому, що він/вона відомий. Не йдіть лише тому, що люди кажуть, що він/вона хороший. Ви повинні це знати самі, незалежно від того, маєте Ви досвід чи ні, і Ви повинні відчувати це добре. Не просто слідкуйте за кимось іншим. Слідкуйте за собою.

Завжди хваліть Бога за те, що він захищає вас, скеровує вас до справжнього доброго Майстра. Це найкращий спосіб. Завжди будьте щирими, скромними і справді, справді прагнете повернутися додому, до Небесного Дому. Тоді вам Бог допоможе. Тоді Бог пошле вам справжнього доброго Майстра, який приведе вас додому, який не знущатиметься над вами, який не введе вас в оману, який просто буде як чисте, як ваше серце, як щире, як ваше бажання, і тільки для вас, просто працюйте для Бога для вас. Це важливо. Ви важливі. Інші люди не говорять вам, що, що. Ви повинні спостерігати, ви повинні вивчати цього Майстра. Ви повинні знати, чи його вислів правильний для вас, логічний, і він це доводить чи ні.

Я бачила деякі смішні речі, коли люди ставили мені запитання, як священик у католицькій церкві. Іноді це написано на екрані, в Інтернеті, щось на зразок того, скільки грошей вони (послідовники) пропонують, а потім скільки вони отримають благословення від Бога. Щось подібне. І що людям не повинно бути байдуже, чи це сотні тисяч доларів, щоб пожертвувати, якщо вони можуть говорити безпосередньо з Богом. Боже мій! Чи Бог схожий на предмет чи щось на розпродажі, таке дешеве? І подібно до деяких ченців десь також, вони сказали мені в деяких питаннях, як вони сказали, “Якщо Ви дасте скільки, то Ви матимете який захист, скільки благословень?” щось таке.

Testimony by a former disciple of Ruma Trần Tâm, Aug. 1, 2024: Колись я була учнем Тран Тама. Я брала безпосередню участь у внутрішніх справах, таких як витрати на проживання, харчування та покупки. Тому Я знаю все про його особистість і спосіб життя. Поступово я зрозуміла, що багато його дій були невірними, як-от брав гроші в медитаторів, декотрі з яких навіть були змушені продати свої будинки, щоб робити жертви через страх перед його прокляттями. Були чоловіки-медитатори, які пішли і повідомили про нього, тому що він домагався їх сексуального характеру під час їхньої участі в групі. Таким чином знущалися над багатьма людьми. Він навіть писав листи, в яких погрожував і проклинав, що вся їхня родина захворіє або помре, якщо вони не повернуться. Його праві руки, які називали себе його захисниками дхарми та монахами, вільно збирали для нього гроші з медитаторів і навіть клали їх у власні кишені. Під час медитації їжу продавали за непомірно високими цінами, навіть у 20 разів вищими за реальну вартість, тому що він стверджував, що вона має силу благословення. Наприклад, він продав саподиллу (плід), яку виростив сам, за 100 доларів США, млинець за 500000 донгів (в’єтнамський донг ~20 доларів США), тарілку рису за 1 мільйон донгів (40 доларів США) та багато інших предметів за такою ж завищеною ціною.

Уривок із “Ruma Trần Tâm є єретик, який обманює та вводить в оману багатьох практикуючих. Остерігайтеся цієї тактики” 2024.03.05: Ruma Trần Tâm — відвертий шахрай, який використовує релігію, щоб завдати шкоди іншим. Ми повинні засудити і бойкотувати його, щоб врятувати багатьох людей, які заблукали. Він відлив власну статую та продав її за 5000 доларів США, або приблизно 120 мільйонів донгів, і забороняє своїм послідовникам поклонятися Будді, Богу чи своїм предкам. Він справді диявол у людській подобі. Він навіть продав чашу для милостині за 2500 доларів США, приблизно 60 мільйонів донгів. Він наживався на тому, що продав теплу ковдру медитаторам, які слідували за ним, за 30 мільйонів донгів (1190 доларів США), яку Рума назвав “ковдрою, що розчиняє карму”. Він заманював людей, обманно стверджуючи, що купівля всього, що він продає, може розвіяти карму, незалежно від того, наскільки важкою вона була. Ви бачите протиріччя в його власних словах, коли він сам сказав, що він має силу розчинити всю карму для всіх живих істот. Але потім він обдурив людей, продавши багато речей за крутими цінами, і вони повинні купити ці речі, щоб стерти всю свою карму. На жаль, це такий абсурд і маячня. Але чому так багато невігласів і вразливих людей були обдурені ним? Вони не лише втратили свої гроші, але й їхні будинки були зруйновані, а їхні душі втрачені. Будь ласка, прокиньтеся!

Уривок із “Викриття хитрощів одних ченців у отриманні пожертвувань від інших” 2024.07.24: Навіть якщо [хтось] пожертвує храму 50 мільйонів (1983 долари США), але нікому не cкаже, а також наказує шановним ченцям і черницям нікому не казати, і коли [вони] йдуть до храму, [вони] змішуються, як і будь-який інший звичайний практикуючий буддист, тоді ця особа, в очах Будд, вважається такою, що зробила пропозицію в 500 мільйонів (19 830 доларів США). Пропонуючи 50 [мільйонів] (1983 долари США), але будучи скромним, гармонійним і зберігаючи це непомітно, Будди помножують цінність пропозиції в 10 разів, роблячи її сотнями мільйонів. І у вашому наступному житті Ви будете насолоджуватися перевагами цих 500 мільйонів (19 830 доларів США), які стануть 500 мільярдами (19 830 500 доларів США).

Уривок із “Суперечливих слів Тіча Чан Куанга” 2024.06.11: Знайдіть гроші високого номіналу. Як? Віддай настоятелю. Покласти гроші невеликого номіналу в статую Будди принесе нещастя цього року. Дарувати гроші високого номіналу настоятелю принесе удачу в цьому році.

Interview by Simon & Schuster Books – Jan. 29, 2015: Протягом приблизно 1800 років папи були не просто главою католицької церкви, духовним главою найбільшої релігії світу. Вони також були королями, папами-королями. Вони мали світську імперію, тисячі квадратних миль земель, власні армії. Як вони взяли на це гроші? Вони підживлювали це оподаткуванням людей у ​​своїй імперії, зборами, а також продажем індульгенцій. Католику продали папірець і сказали: “Тобі прощено гріхи за те, що ти купив цей папір”.

Media Report by EWTN – Mar. 12, 2015: Індульгенції великі. Справжнім скарбом Церкви є не IOR – Ватиканський банк, а індульгенції. Це полягає тут у заслугах Ісуса Христа і всіх добрих душ, святих душ, які живуть у світі і віддають свій біль за Церкву.

Excerpt from “Pastor gets angry as members refuse to give an offering of $1000” by Kwodwo Sheldon – Oct. 1, 2020: Ви можете зробити 1000 або 500 (доларів). Хто йде? Хто йде? Тисяча (доларів), що еквівалентно 5000 GH₵000 (ганських седі). П’ятсот (доларів) еквівалентно 2500 GH₵. Ви можете це зробити. Просто поспішайте. Просто вийдіть вперед. І я хочу молитися з вами. І я хочу попросити благословення Божого для вашого життя. Хто йде?

Excerpt from “Joel Osteen Says Giving To Me Is Giving To The Poor and He Mocks ‘It Is Well With My Soul’ Hymn” by iThink Biblically – Sep. 4, 2021: Ми візьмемо хвилинку, щоб отримати наші десятини та наші пожертвування. Ми завжди хочемо подякувати вам за ваші пожертви, які підтримують служіння. Ви насправді не даєте людям, Ви даєте Господу. Кожного разу, коли Ви даєте, Ви позичаєте Богові, і я знаю, що Ви бачили у своєму власному житті, що Бог знає, як відплатити вам. Ніхто не може заплатити вам так, як може заплатити Бог.

Photo Caption: Джоел Остін на приватному літаку

Excerpt from “Televangelists SHAMELESSLY Beg For Peoples Money” by Owen Morgan (Telltale) – May 9, 2022: Я кажу вам, що партнерство в євангелії – це найкраще, що Ви можете зробити. Коли ми потрапимо на Небеса, я можу гарантувати вам, що ніхто з вас не скаже: “Я хотів, щоб ти не заохочував мене віддавати так багато. І те, що я отримав би свій п’ятий телевізор із плоским екраном, і те, що я мав би більше коштовностей, шикарніший одяг і кращу машину” – усе це зникне. Лише те, що Ви інвестуєте в Царство, принесе вам користь вічно. Ти підійдеш до мене, обіймеш мене за шию, поцілуєш і скажеш: “Дякую, дякую, дякую, що дістав ці гроші з моєї кишені”.

Excerpt from “Malachi 3:8-10 The Blessings of Paying Tithing Elder Bednar” by Edward Hegemann – Dec. 13, 2022: Часто, коли ми навчаємо і свідчимо про закон десятини, ми наголошуємо на миттєвих, драматичних і легко впізнаваних матеріальних благословеннях, які ми отримуємо, і, безсумнівно, такі благословення дійсно трапляються. Проте деякі з різноманітних благословень, які ми отримуємо, дотримуючись цієї заповіді, є значними, але непомітними. Духовне просвітлення та перспектива виливаються через Небесні вікна в наше життя, коли ми шануємо закон десятини.

Excerpt from “Elder Johnson: Tithing grants physical and temporal blessings. Don't pay and you miss out” by Thoughts on Things and Stuff – Dec. 7, 2017: Мої зауваження сьогодні вдень є запрошенням до тих, хто ще не отримав особистого свідчення про повну сплату десятини. Недотримання цього вічного закону не слід сприймати легковажно. Це може не тільки серйозно зашкодити нашому духовному зростанню та розвитку, але також може обмежити фізичні та матеріальні благословення, якими ми могли б насолоджуватися інакше.

Excerpt from “Tithing: A Test of Faith with Eternal Blessings” by General Conference of The Church of Jesus Christ – Feb. 5, 2015: Ми висловлюємо свою вдячність Господу, сплачуючи десятину. Десятина — це випробування віри з вічними благословеннями.

Excerpt from “The Law of Tithing” by General Conference of The Church of Jesus Christ – Feb 12, 2015: Виявляйте свою віру. Платіть свою десятину. Цей закон може відрізнятися від того, до якого Ви звикли до свого хрищення. Але ніщо, що Ви робите як новонаверненого, не підготує вас до благословень, які чекають на вас, навіть храмових благословень, ніж сплата десятини.

Media Report from NBC News – May 31, 2018: Це полює на найбідніших людей, які дуже хочуть або потребують грошей, де їм кажуть, що якщо вони дадуть гроші, Бог благословить їх сторицею.

Боже мій, невже ми сьогодні продаємо Божу Благодать і Милосердя чи Силу Будди за гроші? Я ніколи не чула такого в жодній Біблії чи сутрах, які залишив Будда. Нічого подібного не згадувалося. Навіть з точною цифрою. Мовляв, якщо Ви дасте 50 доларів, то Ви захищені на тиждень. А потім, через тиждень, якщо у вас більше не буде грошей, що тоді? Ви більше не маєте захисту від Будди, навіть якщо Ви доброчесні, якщо Ви так щиро вірите в Будду? Якщо Ви не дасте ще 50 доларів, Ви більше не матимете захисту від Будди? Ви більше не благословенні від Будд? Ви не маєте нічого спільного з Буддами? Будда просто покинув вас?

Боже милий! Āmítuófó, Амітабха Будда! О Боже! Я думаю, що всі Будди, усі боги, усі Небеса, якби вони послухали все це, вони, напевно, більше не знали б, що сказати про людей. Я маю на увазі не всіх людей, я маю на увазі (поганих) ченців і священиків, наприклад. Вони мають бути святими. Вони повинні говорити правду. Але це відверте зловживання і просто матеріалізм.

І мені сказали, що деякі монахи навіть балакають спокусливо, ніби натякаючи на якесь фізичне... Ви знаєте, про що Я говорю – певна фізична близькість з якимись жінками чи щось таке, насправді кажучи це прямо, щоб до нього могли прийти деякі жінки, деякі послідовники, деякі жінки-буддистки. Боже мій! Все це... Я вже не знаю, що сказати.

Уривок із “Викриття хитрощів одних ченців у отриманні пожертвувань від інших” 2024.07.24: Деякі жінки-буддистки запитали мене: “Чому у вас так течуть слинки, коли Ви проповідуєте?” Деякі жінки запитували мене, Nhuận Đức, так. Я відповів: “Це тому, що після того, як Ви, жінки, прочитаєте ім’я Будди, Ви стаєте такими красивими! Тому, коли Ви сидите переді мною, у мене природно течуть слинки, дивлячись на вас”. Одного разу жінка, яка є власником сауни неподалік, прийшла послухати мою розмову. Вона сказала мені, що коли я хочу відвідати її сауну, я повинен приїхати на машині та одягнути капелюх, щоб мене не впізнали. Вона організувала б VIP-кімнату та вибрала трьох дівчат, які зробили б мені найкращий масаж і добре піклувалися про мене. Я сказав їй, що я, Нхуен Док, колись домовлюсь туди поїхати.

Уривок із “Секс, наркотики, гроші та вбивства в чернецтві Таїланду | Іноземний кореспондент” by ABC News In-depth – Aug. 8, 2024,Lauren Day: Захований у долинах північно-східного Таїланду, цей храм колись збирав мільйони грошей, золота та коштовностей від багатих жертводавців. Спокуса виявилася занадто великою для його ченців. Що ж, сьогодні тут досить тихо, але лише рік тому це місце кишіло десятками поліцейських, які щойно зробили неймовірне відкриття та розкрили одну з найбільших справ про храмове шахрайство в історії Таїланду. У його центрі – один із найвідоміших ченців країни, Пхра Кхом, який мав вірних прихильників серед багатих і знаменитих. Я прийшов дізнатися, як поліція розкрила цю справу. Підполковник Парнумас Сеенсонг був частиною команди, яка здійснила наліт на храм і знищила Пхра Кхома та шістьох інших ченців. Як ця справа потрапила на ваш стіл?

Parnumas Saengsong: Відділ по боротьбі зі злочинністю отримав скарги від деяких учнів Пхра Кхома щодо його невідповідної поведінки під час сексу з чоловіками.

Lauren Day: Те, що почалося як сексуальний скандал, швидко переросло в щось набагато більше.

Parnumas Saengsong: Тому ми глибше дослідили їхню фінансову діяльність. Найважливішою знахідкою було свідчення того, що Фра Кхом поклав гроші на рахунок своєї сестри.

Lauren Day: Офіцери привели Пхра Кхома на допит. Потім він припустився новацької помилки. Він викликав своїх монахів з поліцейської дільниці і сказав їм сховати награбоване.

Parnumas Saengsong: Деякі сховали його на дзвіниці. Тож ми його знайшли та вилучили. Дехто закопав його на пагорбах за храмом і накрив чернечими шатами [Потім викопайте землю й висушіть її]

Lauren Day: Їх спіймали на гарячому, адже потрапили фото з рейду.

Parnumas Saengsong: Ми їх допитували, поки вони не повели нас розкопувати. Вони були сховані в багатьох місцях. У лісах і на горах багато локацій.

Lauren Day: Отже, це були ювелірні вироби, які люди пожертвували, так?

Parnumas Saengsong: Ці золоті злитки та прикраси мали бути розплавлені, щоб утворити багаторівневу верхню частину ступи. В основному це золото. Золоті злитки.

Lauren Day: Нічого собі Подивіться на це золото. Відтоді Фра Кхом був ув’язнений за свою участь у розкраданні храмових коштів на суму 12 мільйонів австралійських доларів (8 000 000 доларів США).

Parnumas Saengsong: Наша слідча група була приголомшена кількістю грошей від людей, які вірять у буддизм, які жертвували свої гроші на підтримку буддизму. Але ці люди взяли його собі.

Деякі монахи просто використовують гроші вірних, які вони заробляють потом і сльозами, щоб принести користь своєму фізичному тілу чи комфорту, або навіть віддають їх своїм родичам, своїм коханцям чи будь-кому іншому, і ховаються в такій розкоші. Це погано.

Photo Caption: Побачити красу в найскромнішій формі внеску

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (9/10)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-19
321 Перегдяди
2024-09-18
222 Перегдяди
40:38
2024-09-18
67 Перегдяди
2024-09-18
432 Перегдяди
2024-09-18
60 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд