Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Причина, чому душі зходять у цій світ, частина 4 із 4

2023-11-15
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше

Будь ласка, просто моліться за них, моліться за світ, щоб вони прокинулися, попросили прощення і попросили Звільнення, самі вони. Ми нічого не можемо зробити, крім плачу. Так само, як усі Небеса плачуть, спостерігаючи, як Я страждаю, але вони нічим не можуть допомогти, тому що Я хочу взяти на плечі біль людей, зменшити їхній кармічний борг. Це моє бажання підняти земних істот цим шляхом. Їм не дозволено йти проти моєї волі, тим чуйним Небесам!

А тепер Ви, так звані посвячені, ті, хто вірить у мою силу, тепер Ви розумієте. У людей всередині є Бог і дана їм свобода волі – вони повинні вибирати. Тому цей світ має два шляхи: один позитивний. Ви повинні вибрати, чи хочете ви бути більшими істотами в усьому всесвіті та на Небесах, і щоб пізніше Ви мали силу допомагати іншим. Не просто будете простими, Небесними істотами, але Ви також матимете більше сили, щоб допомагати іншим, хто цього потребує – людям нижчого рівня чи тваринам-персонам, наприклад.

У нашому світі є багато тварин-персон також з Небес. Вони спустилися, щоб допомогти людям різними способами. Навіть собаки-, коти-, риби-, як гігантські риби-, і всі гігантські тварини-персони. Деякі не дуже хороші, тому що це їх робота. І навіть якщо Ви скажете, що кити-персони їдять багато дрібної риби та інших дрібних морських істот – вони повинні – щоб збалансувати цей світ, тому що деякі дрібні істоти в морі є негативними. Вони зомбі, і дияволи їх спонукають завдавати шкоди, давати погану енергію цьому світу. Отже, кити-персони, навіть якщо вони їдять цих маленьких істот, вони допомагають нам. Ми повинні відкрити наше третє око, Небесні Очі та Небесні Вуха, щоб знати, що вірно, а що не є вірно. Поверхня, зовнішній вигляд не можуть сказати нам усієї правди, що стоїть за цим. І тільки освічені люди знатимуть ці істини. І щоб бути просвітленим, справді, ви повинні знайти просвітленого Майстра, щоб надати це, передати цю силу вам, з Божої благодаті, звичайно. Без Бога ми ніщо.

Без Майстра... Істинно кажу Вам зараз, Подобається Вам це чи ні – без Майстра, просвітленого Майстра, Ви ніколи не вийдете з цього кола життя і смерті. Навіть якщо Ви говорите: «Добре, я можу почекати», Ви думаєте, що можете чекати до трильйонів, мільйонів років – коли Ви пройдете через усі страждання чи щастя – тоді Ви прокинетеся, станете просвітленим, а потім підете додому. Ні, ні. Навіть тоді, у той час, Вам все ще потрібен Майстер, щоб відвезти Вас додому. Це так. Це правило таке. Я нічого не можу з цим вдіяти. Тож не тисніть на мене, щоб Я перетворила цей світ на рай. Так не працює. Раз Ви тут, Ви тут. Ви фізична істота, і Ви повинні піклуватися про себе. І якщо Ви дійсно хочете повернутися додому, Ви повинні знайти Майстра.

Але є одна хороша річ про Будду, Ісуса Христа та всіх святих, таких як Гуру Нанак, Господь Махавіра, Пророк Мухаммад, Мир Йому, Пророк Бахаулла та Господь Крішна тощо. О, такі нескінченні Майстри, Ви навіть не можете згадати всіх, і Ви навіть не можете знати їх усіх. У них є одна хороша річ. Тому що ми кажемо, що... Добре, я забула це. Я згадувала це раніше, потім перейшла до інших речей і забула.

Тепер повернемося, наприклад, до Христа і Будди. Вони називають їх «Світовими рятівниками». Але ми бачимо, що фізично вони мали лише декілька, можливо, тисячі учнів у той час. І чому ми називаємо Їх «Світовими Спасителями»? Це фізичний вигляд – що Христос мав лише кілька тисяч послідовників, або, можливо, набагато більше, чи ні. Або в той час у Будди було кілька десятків тисяч послідовників або учнів. Але поки Вони у світі, Вони підносять душі, які ближче до статусу просвітлення, ближче до статусу звільнення. Вони їх тихенько піднімають. Таким чином, ці душі також будуть таємно просвітлені, а потім вони підуть додому. Будда забере їх додому. І майже так само, як усе населення світу буде благословенно Силою Христа та Будд, і, можливо, інших Майстрів.

Усі Майстри, справжні Майстри, Вони благословлять людство загалом Своєю власною Силою. Навіть якщо ці люди не знають Їх, Вони все одно піднімуть увесь світ, у Своєму поколінні, звичайно, протягом Свого часу. Не всіх, звичайно, не всіх. Деякі такі злі, деякі дияволи, тому вони повинні мати покарання за законом фізичним. Але ті, хто є добрими та чеснотними, навіть якщо вони не знали про існування Христа в той час, вони не знали про Будд чи щось інше, вони все одно будуть благословенні. Тому що якщо Будда чи Христос є у світі, Їхні Сили охоплюють всюди.

Вони не торкаються закону карми; Вони не втручаються в людську природу вільної волі, ніби Вони хочуть зробити це, Вони хочуть зробити те. Ну, а хто не має такого протиріччя з добром і миром, і Божими Заповідями, то Будда, Христос – Майстри – можуть піднести їх усіх на вищі Небеса і звідти вгору, навчати. Як деякі люди, хто не може піти далі астрального рівня, Астральних Небес. Будда буде там, проявлений. У Будди не тільки одне тіло; навіть у фізичному світі Христос, Будди, Майстри. Всі мають багато, багато незліченних проявлених світлових тіл. Це означає, що Вони можуть з'явитися будь-де, щоб допомогти тим, хто потребує- навіть якщо ця людина Його не бачить- таким чином, вже певною мірою просвітити їх. А потім, коли ця людина помре, фізична присутність Будди з величезною Силою може привести цю людину до будь-якого рівня, якого вона заслуговує.

Навіть на астральному рівні, Будда теж буде там і навчатиме цю людину, поки вона не підніметься на вищий рівень, наприклад, на Землю Будди. Ось чому ми називаємо Їх “Спасителем світу”. Отже, Христос не просто помирає за Свою жменьку учнів, чи скільки б учнів Господь мав на той час. Або Будда не вмирає, а потім йде геть і тільки Він рятує тисячі своїх послідовників і учнів. Ні, ні. Він має більше, ніж це зробити. Увесь світ за Його життя отримає допомогу, буде просвітлений, буде звільнений Ним. І після цього ще кілька поколінь, як Я Вам казала, 200 років, або, можливо, трохи більше, 300 років залежить від Сили того Майстра. Тоді тим поколінням буде допомога також тому, що Сила Будди все ще залишилася на Землі після Його Нірвани.

Ось чому ці Майстри, Вони величезні. Ми ніколи не зможемо віддячити Їм достатньо – якщо ми будемо стояти на колінах ціле життя, багато життів, щоб дякувати Їм, віддавати їм хвалу, ми ніколи не зможемо відплатити їм за доброту. Я завжди вдячна. Дякую, всім Майстрам. І, звісно, ​​Я дякую Всемогутньому Богу за те, що Він дав нам цих Майстрів, які приходять життя за життям, нагадують нам про Божі Вчення, приносять нам Благословення та Силу, щоб підняти наші душі та звільнити нас. Ми завжди повинні пам’ятати, щоб дякувати Їм, у милості Божій, що будь-яка планета, будь-який світ взагалі, якщо вони взагалі мають будь якого Майстра, що ця планета, цей світ такий щасливий.

Тільки в пеклі врятувати дуже важко - але деякі Майстри все ж можуть. І навіть такий Майстер, як Кшітігарбга, Бодхісаттва Земного Сховища, все ще перебуває в пеклі, допомагаючи людям пекла, навчаючи їх, щоб вони могли принаймні пам’ятати Бога- будь хто Він може. У деяких занадто важка карма, Він не може, але кому Він може, Він намагається нагадати їм, і тоді вони будуть вільні від пекла; після закінчення, звичайно.

Тепер Я сподіваюся, що Ви розумієте, що Майстри приходять не просто для того, щоб хула хуп і все змінити. Бо це має залежати від зрілості людини, духовної зрілості. І це треба поважати. Якщо ми всі ці десятиліття говоримо про це Визволення, і Божу Силу, Божий спосіб життя, і Божий Шлях до Небес, а дехто не слухає, то просто не слухає. Їхній час ще не настав.

Був такий анекдот – раніше Я Вам розповідала, але Я Вам ще раз скажу. Один хлопець раніше мав залежність від азартних ігор. Він грав щодня. Один із його друзів, так званий знайомий - до того, як цей друг став просвітленим, був із ним. А потім якимось чином він став просвітленим, зустрів Майстра. Отже, він побачив, що його друг все ще поглинений атмосферою азартних ігор і залежний, програє все і так сильно страждає, і все ще любить бути там. Отже, він спробував взяти його на Небеса своєю власною силою – привів його на Небеса, щоб показати йому, наскільки Небеса гарні, добрі і таке інше. І той друг, той невіглас, запитав його: «Чи є тут якась гральна зона?» А друг сказав: «Звичайно, ні. Це рай. Ти повинен знати, це красиво і краще для тебе. Більше не грай в азартні ігри. Просто йди за моїм Майстром, і тоді ти будеш Звільнений». Він сказав: «Ні, я хочу грати в азартні ігри. Якщо на Небесах їх немає, я не хочу тут залишатися». Ви бачите це?

Отже, це може бути жартом, але для багатьох людей це також реальність. І Ви не можете це змінити, Ви не хочете... Просто хай вони прокинуться самі. Колись, якщо вони захочуть прокинутися довго, довго, довго через трильйони років, тоді це їхній вибір. Якщо вони хочуть повернутися додому зараз, прокинутися зараз, отримати просвітлення зараз і повернутися до Бога зараз, тоді ми можемо допомогти їм негайно. Вони можуть побачити Бога одразу, як Ви бачили. Ви це знаєте. Але якщо вони не хочуть, Ви не можете їх змусити.

Так само, як лікарі в лікарні хотіли б врятувати всіх своїх пацієнтів і оздоровити їх. Але якщо одна людина цього не хоче, не підписує договір, то лікар не може зробити їй операцію чи спеціальне лікування. Якщо, можливо, ця людина вже знепритомлена, непритомна, і, можливо, хтось із членів її сім’ї може підписати, що лікарю дозволено виконати негайну операцію чи якесь дуже особливе й, можливо, сумнівне лікування, щоб допомогти цьому пацієнту, тоді лікар може. Отже, це так само, як і люди – вони не хочуть повертатися додому, доки їх не поб’ють дощенту, життя за життям, і не зможуть більше витримати. Тоді вони попросять повернутися додому. Тоді ми будемо готові в будь-який час. Тому, будь ласка, не примушуйте мене, не дошкуляйте мені за це. Я не хочу нічого більше, ніж те, що хочеш ти, але це не властиво Всесвіту.

Будь ласка, просто моліться за них, моліться за світ, щоб вони прокинулися, попросили прощення і попросили Звільнення, самі вони. Ми нічого не можемо зробити, крім плачу. Так само, як усі Небеса плачуть, спостерігаючи, як Я страждаю, але вони нічим не можуть допомогти, тому що Я хочу взяти на плечі біль людей, зменшити їхній кармічний борг. Це моє бажання підняти земних істот цим шляхом. Їм не дозволено йти проти моєї волі, тим чуйним Небесам!

Testimony by a member of our Supreme Master Ching Hai International Association (all vegans): Одного разу під час медитації я увійшла в енергетичне поле Майстра. Коли я медитувала, я дивилася з Всесвіту вгору. Твоє тіло Дхарми було дуже величезним, охоплюючи всю Землю. Твоє тіло Дхарми було величезним, але було просто Світлом. (Зрозуміло.) Твоє велике Світло всю Землю огорнуло. А потім було інше тіло, Ти перетворився на дуже величезне тіло, і всі живі істоти були огорнуті Твоїм тілом. Твої неосяжні руки обіймали всі істоти, пестили їх. Попестивши їх, Твоє Світле тіло повільно розтануло, розтануло, вливаючись у живі істоти. Тоді я побачила Твою велику жертву. Все було якоюсь енергією. Тільки перебуваючи всередині цієї енергії, можна відчути її. Бо цю енергію неможливо описати словами. Весь Всесвіт угорі та багато істот у всьому Всесвіті, усі вони знають Твою велич. Тільки люди на Землі не розуміють, ніхто з них не розуміє, ніхто цього не знає. Коли я це побачила, я розплакалася. Всесвіт нагорі, вони глибоко співчувають і сумують за Тобою. Вони дивилися зверху вниз, але не могли зупинити Тебе, тому що ця жертва була Твоїм вибором. Тому ніхто не міг це зупинити. І тоді я подивилася глибоко в Твої очі, і в Твоїх очах у той час були лише розумні істоти, ніщо інше, як розумні істоти. А потім щось... все це була енергія, Майстра. Потрібно бути всередині цього енергетичного поля, щоб це усвідомити. Те, що я сказала, це лише мала частина описаного. (Я знаю. Так.) Це неможливо описати. Крім того, я не знаю, як це описати. (Я знаю.) У Твоїх очах було глибоке бажання розумних істот змінитися, надзвичайно безмежна любов, велике бажання змін і глибока скорбота. Усі ці почуття Майстра були... (Свого часу, так.) Так, у цьому енергетичному полі, Ваша Вібрація. Тоді я злякалася і розплакалася, тому що істоти на Землі, їхнє кохання, як порошинка у Всесвіті. Вони нічого не розуміють. (Так.) Тож я хотіла б сказати нашим посвяченим, що мати Майстра це справді неймовірне благословення. Якщо ми не зможемо знайти, якщо ми не зможемо дійсно побачити і увійти в це енергетичне поле, і не відчути його, ми не зможемо це зрозуміти. Інакше це просто... (Просто говорити.) Так. Тож мати Майстра в цей час — справді таке благословення, що я не знаю, як це описати.

Я іноді також була злою, як Ви зараз, також начебто дуже вимагала від Бога змінити це – змінити цей світ. Але Я припускаю, що вони хочуть пройти через деякі страждання, щоб знати, що таке страждати; щоб вони могли допомогти страждаючим людям, страждаючим істотам пізніше, можливо, через сто років, тисячу років, мільйон років, коли вони стануть просвітленими і матимуть силу допомагати. Тепер Ви розумієте? Тому що, якщо Ви багаті, Ви народжені в багатстві, все своє життя, Ви ніколи навіть не проходите повз жодного бідного району, де живуть бездомні або бідні люди. Ви ніколи не дізнаєтесь, що означає «бідний», і Ви ніколи не матимете схильності, любові чи співчуття, чи взагалі захочете допомогти цим бідним людям.

Тож тепер, якщо вони ще не хочуть повертатися додому, ми залишаємо це на місці. У них є Бог у їхніх душах, у них самих – вони повинні знати, чого хочуть. Нам просто сумно, вибачте, але ми стоїмо поряд. Добре. Якщо Я згадаю ще щось, то, мабуть, розповім наступного разу. Бо якщо Я надішлю це своїй команді, вони працюватимуть цілий день, цілу ніч, щоб це швидко вийшло до Вас на Supreme Master Television. І якщо це буде занадто довго, то вони будуть працювати занадто важко. Кожен день вони вже дуже наполегливо працюють, і щоразу, коли Я чую новий виступ, вони працюють ще наполегливіше, надзвичайно наполегливо. І Я також. Я також. Пізніше, коли вони відправлять його назад, Я повинна перевірити, чи все написане правильно чи ні. Отже, надовго.

Всі моя любов, ті, хто йде за мною або не йде за мною; тих, хто мене любить, або тих, хто мене не любить; тим, хто мене підтримує, а також тим, хто проти мене і мені заздрить – бажаю всім Божої Любові, Божого Благословення і швидкого просвітління. Амінь. Дякую Тобі, Боже, що говориш через мене, що дозволив мені розмовляти з тобою таким чином, що надихнув мене нагадати тобі про твою благородну мету.

Будь ласка, пам’ятайте: моліться Богу, хваліть Бога, поклоняйтеся Богу, дякуйте Богу, весь час. Щоразу, коли Ви пам’ятаєте – одну хвилину, дві хвилини, одну секунду – робіть це. І, можливо, Вам допоможуть більше, ніж Ви навіть можете собі уявити. І, можливо, це єдина «зброя», яка у Вас є. Якщо у Вас взагалі немає Майстра, можливо, це благословить Вас на кращий статус у цьому житті та в наступному. Дякую Вам. Дякую Вам. Дякую, що дозволив мені ще жити.

Дякую Богу, що захистив мене. Будь ласка, подякуйте Богу і за мене. Дякую, усім святим і мудрецям, усім ангелам, девам, які так старанно намагаються захистити мене, скільки вони можуть. І дякую Вам, усім Їм, тим, хто захищає людство і всіх істот на цій планеті, наскільки може. Хай Вас усіх Бог благословить. люблю Вас. Люблю Вас всіх.

Дивитись Більше
Епізод  4 / 4
1
2023-11-12
15086 Перегдяди
2
2023-11-13
7257 Перегдяди
3
2023-11-14
6222 Перегдяди
4
2023-11-15
6929 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-04-27
239 Перегдяди
31:32
2024-04-27
80 Перегдяди
3:58
2024-04-26
579 Перегдяди
32:00
2024-04-26
162 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд