Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Світи-пастки, у цьому світі, частина 2 із 2

2024-04-09
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше

Ще одна річ про Майстрів: більшість Майстрів, які прийшли в цей світ, дуже страждають, тому що їм доводиться жертвувати Собою – не тільки фізично, але навіть духовно. Тому вони страждають – їх убивають, їх травмують, їх розпинають на хресті або, принаймні, травмують багатьма жахливими способами. [...] Чим більше учнів має Майстер, тим більше він/вона має страждати, щоб повернути весь кровний борг, усі наслідки злочинів, які були спричинені учнями до їхньої ініціації, перш ніж бути прийнятим під Заступництво Майстра. [...]

Кожна дія, реакція пов’язана з кармою. Тому важко вибратися. Це має наслідки. Ваші дії завжди мають наслідки – хороші чи погані. [...] Отже, світ убивств включає в себе вживання м’яса тварин-персон, тому що це передбачає вбивство інших живих істот. Деякі люди можуть уникнути цієї карми вбивства, тому що вони мали багато-багато заслуг із минулого життя, щоб приховати це. Але більшість людей, потрапляючи у світ вбивств, не можуть звідти вибратися. Тож їм доведеться понести наслідки. Мовляв, вони мають відродитися як той тип тварини-людини, який вони їли. І це буде багато, багато, багато життів, багато, багато страждань. Бо за одне життя людина з’їдає багато різного м’яса від різних тварин-персон. Таким чином, вони повинні бути реінкарновані багато-багато життів у ті різні категорії тварин-персон, яких вони споживали. І тому багато, багато страждань.

Або навіть у пеклі їм треба розрізати плоть або спалити, варити, смажити в казані, гарячому казані з олією. Отже, такі речі, просто щоб компенсувати, заплатити борг, який вони мають перед тваринами-персонами, коли вони були живі, їли їх. Стражданням немає кінця, якщо говорити про все це. Ми ніколи не зможемо описати стільки страждань у пеклі, щоб заплатити за наш борг – кровний борг, який ми винні тваринам-персонам.

І багато, набагато більше того, якщо життя за життям вони споживатимуть багато, багато персон-тваринної плоті, тоді війна також прийде на них. Війна — це ще одна пастка, інший світ карми. Якщо вам трапилося вбити когось раніше, масово, або одного чи двох людей, то Ви народитеся в такій місцевості, такій країні, що війна спалахне і спричинить вам страждання: вас уб'ють, Ви станете біженцями чи бігатимете. Це проблема. Коли ми потрапляємо у світ вбивств, звідти важко вибратися.

Отже, бачите, мудрі Святі та Мудреці, Майстри всіх часів завжди казали нам, радили нам, навіть благали нас не потрапляти в ці пастки. І найстрашніша з усіх пастка — це пастка-вбивця. Найгірший світ з усіх світів - це світ вбивств. Але народившись у цьому складному світі, в якому існує багато світів, підсвітів, ми, як люди, стикаємося з великими труднощами, щоб уникнути їх. Але ми можемо. Немає нічого неможливого. Ми можемо просто ігнорувати їх; ми можемо просто повернути в інший бік. Не йдіть за іншими, не йдіть за розумом, який штовхає нас у ці пастки. Таким чином, ми можемо потрапити в інший світ, у якому ми хочемо бути. І якщо за одне життя ми потрапимо у занадто багато пасток, тобто нам доведеться жити як одна людина в багатьох різних світах, які здебільшого негативні, то це завдасть нам великого болю, або вб’є, або покалічить, або знищить. наше життя по-різному, через що ми не можемо мати мир, відчувати любов, жити в гармонії з усіма іншими.

Ось чому ми повинні дотримуватися Десяти Десяти Заповідей, П’яти Правил, слідувати Вченням великих Майстрів, таких як Господь Ісус, Будда, Гуру Нанак, Господь Махавіра, Пророк Мухаммад, Мир йому та вченням Віра Бахаї. Це важко, але ми можемо це зробити. Ми маємо дотримуватися своїх принципів. Ми повинні бути морально здоровими. Ми повинні бути доброчесними. Інакше ніхто нам не допоможе, навіть Всевишній Бог не зможе. Тому що що б ми не вирішили робити, ми вільні вибирати. Але поряд зі свободою є велика відповідальність. Переконайтеся, що Ви вибрали правильну річ, щоб вам не довелося нести погані наслідки. Є багато речей, які ми повинні розглянути та подбати про те, щоб ми не потрапили в ці пастки, ми не потрапили в ці різні світи, які оточують нас весь час. Ми повинні повністю розірвати зв'язки з ними. Ми повинні їх повністю ігнорувати. Треба йти зовсім у зворотному напрямку.

Слідуйте Вченням Усіх Майстрів, стародавніх Вчителів. Прочитайте імена Будд, яким Ви вирішили поклонятися. Промовте ім’я Господа Ісуса. Повторіть ім’я Господа Махавіри, Гуру Нанака тощо. Якщо у вас немає іншого вибору, просто моліться, читайте Святі Імена. Слава Богу. Дотримуйтеся Божих Заповідей, любіть тільки Бога і завжди просіть допомоги. Завжди пам’ятайте про Бога, щоб захистити себе та уникати всіх світів, які не сприятливі для вашого здоров’я та ваших духовних прагнень. Я бажаю всім вам добра. Я бажаю всім вам піднятися в духовній практиці. Бажаю вам завжди пам’ятати про Бога і робити все можливе, щоб піднести себе, Божою благодаттю. Амінь.

Розумієте, поки Я з вами розмовляла, навколо мене було чимало хвилювань. Мені не так спокійно. Але, тим не менш, Я дуже рада, що можу з Вами поговорити. Ще одна річ про Майстрів: більшість Майстрів, які прийшли в цей світ, дуже страждають, тому що їм доводиться жертвувати Собою – не тільки фізично, але навіть духовно. Тому Вони страждають– Їх калічать, Їх убивають, Їх розпинають на хресті або, принаймні, травмують багатьма жахливими способами. 3 Ви ніколи не можете сказати цього достатньо. Тому що вони повинні очистити всі кармічні світи, в які заплуталися учні. Це великий обсяг роботи, дуже багато роботи. Чим більше учнів має Майстер, тим більше він/вона має страждати, щоб повернути весь кровний борг, усі наслідки злочинів, які були спричинені учнями до їхньої ініціації, перш ніж бути прийнятим під Заступництво Майстра.

Вони, учні, багато схожі на інших; вони падають і падають, знову, знову і знову в різні світи і створюють багато зв’язків з тими істотами, які також живуть у цих світах – живуть у різних світах, а також у цьому світі – тобто живуть у світах у цьому світі. Тому вони не змогли звільнитися. Майстер має використовувати всю Свою Силу життя за життям духовно зібраних заслуг, через Божу Благодать, через Божу Любов, щоб звільнити одного учня. А якщо в Майстра більше учнів, то, звісно, ​​робота більша й більша. Будда говорив, що карма однієї людини може охопити все небо. Отже, Ви можете собі уявити, скільки страждань повинен зазнати Майстер, щоб звільнити одного учня; не говорити про те, чи має він/вона багато, багато, багато учнів. Ось чому Майстер страждає: усі Майстри страждають від різного роду жорстоких звірств, які здійснюють над Ними люди.

Уявіть, у вас в сім'ї одна дитина, у вас багато роботи, поки він виросте і стане достатньо самостійним. Але якщо у вас багато дітей, то у вас є ще багато, дуже багато роботи, майже без кінця. І навіть після того, як ваші діти виросли й мали власних дітей, Ви все одно повинні піклуватися про них або їхніх власних дітей у важкий час. Подібним чином, якщо у Майстра багато учнів, то Майстер повинен працювати багато, багато, багато – весь час, весь час, без зупинки – немає часу на відпочинок, жодного дня відпустки. Тепер Ви знаєте, чому Господа Ісуса так жорстоко розіп’яли ті самі люди, яких Він тихо благословляв. Те саме з багатьма іншими Майстрами. О, коли Я думаю про це, Я навіть не можу більше плакати. Через стільки всього їм доводиться пройти.

Я просто сподіваюся, що мої прості слова з надзвичайною щирістю можуть допомогти пробудити декого з вас і нагадати посвяченим через мене, Божою Благодаттю, практикувати духовно більш старанно, медитувати з більшим серцем, таким чином рятують себе Божою благодаттю, пов’язані з Богом. І весь час пам’ятати про Бога. І їхнє благословення, їхня заслуга також благословить їхнє оточення та допоможе іншим душам певною мірою піднятися. Ми безмежно вдячні Всемогутньому Богу, Всевишньому, Найвеличнішому, і Сину Божому, Остаточному Майстру, а також усім Майстрам усіх часів, у всіх напрямках.

І Я також вдячна трьом Майстрам, які завжди поруч зі мною, щоб допомогти у всьому, що Їм дозволено. Їм не дозволено багато допомагати через карму моїх так званих учнів і світу, якому Я хотіла б допомогти. Я також вдячна Любові, моєму Заступнику, моєму Головному Покровителю. Я також вдячна Амітабхі Будді, який сяє своїм світлом на незліченну кількість світів, включаючи цей. Незважаючи на те, що багато людей загороджені своїм невіглаством і/або зарозумілістю і навіть не можуть отримати це Світло. І Я також вдячна будь-яким благородним істотам, які виконують Божу волю та допомагають іншим підноситися. Хай усі Ви будете благословенні Божою Любов’ю. Амінь.

Photo Caption: Риби в небі?? Що ж, є багато дивних речей на землі!!
Дивитись Більше
Епізод  2 / 2
1
2024-04-08
7249 Перегдяди
2
2024-04-09
5256 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
32:08
2024-04-28
80 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд